Invisalign kosten

23-12-2022

Invisalign kosten

De investering voor Invisalign is uiteraard per persoon verschillend. Er zijn drie verschillende soorten Invisalign pakketten. Welk pakket van behandelingen het beste bij jou past is afhankelijk van hoeveel tanden er verplaatst moeten worden en hoe schreef de tanden staan. Het is dus belangrijk om eerst een intake te plannen waarin we kijken of en welke Invisalign behandeling bij jou past. We luisteren naar jouw wensen en letten goed op de gezondheid van de wortels van de tanden die verplaatst gaan worden. Na de intake maakt de behandelend tandarts voor orthodontie een uitgewerkt plan met zijn technician in de USA. Dit wordt daarna met jou besproken. Voordat begonnen wordt aan de invisalign behandeling weet je precies wat er gaat gebeuren. Ook ben je op de hoogte van de duur, de kosten, de voor- en nadelen en het verwachte eindresultaat. Het eindresultaat krijg je in de vorm van een film te zien.

 

Invisalign intake

Tijdens de eerste afspraak wordt alles besproken en leggen we de verschillende Invisalign behandelingen aan je voor. De ontvangt ook direct een persoonlijke begroting, zodat je precies weet welke kosten er voor jou bij een behandeling komen kijken. Deze afspraak duurt ongeveer 15 minuten en kost € 23,45.

Afspraak maken

 

Kosten Invisalign go plus

 

De Invisalign Go Plus behandeling wordt vaak gezien als de meest uitgebreide invisalign behandeling. Bij deze behandeling worden ook de kiezen verplaatst. Invisalign Go Plus wordt daarom vooral gebruikt wanneer er ook achter in de mond een stabiel resultaat nodig is.
Kosten: tussen de 2800 en 3200 euro. Dit is inclusief de extra fine tuning behandeling.

 

Kosten Invisalign Go

Wanneer je een iets kleinere behandeling nodig hebt kan er gekozen worden voor Invisalign Go. Dit is een behandeling waarbij er geen grote kiezen verplaatst hoeven te worden. Meestal zijn er niet meer dan 20 aligners (bitjes) nodig om tot het eindresultaat te komen. De behandelduur is dus ook maar 20 weken.
Kosten: tussen de 2600 en 3000 euro.

 

Kosten Invisalign express

Bij kleine veranderingen kiezen we voor Express. Vaak is dit een herbehandeling van een ortho behandeling uit de puberjaren. Hierbij worden enkel de voortanden behandeld. Dit zijn korte en snelle behandelingen van maximaal 7 weken.
Kosten: tussen de 1000 en 2000 euro.

 

Invisalign beugel vergoeding

Om invisalign vergoed te krijgen, heb je een aanvullende tandartsverzekering nodig. Bij volwassenen zit Invisalign meestal niet in het tandartspakket.

Invisalign is aftrekbaar van de belasting.

Lees meer hierover op de pagina van de belastingdienst.

 

Betaling

Wij versturen onze rekeningen via Infomedics. Via Infomedics is het mogelijk om in termijnen te betalen door middel van een betalingsregeling. Hier zijn wel kosten aan verbonden, afhankelijk van het te betalen bedrag. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Infomedics.

Bent u al patiënt bij ons?

Afspraak maken


Nog géén patiënt bij ons? Meld u dan hieronder aan:

Geslacht/Gender:*
BSN (direct invullen versnelt het aanmeldproces) (citizen service number):
Staat u onder bewind?/Are you under guardianship?:*
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?/How did you find us?:

 

Tandheelkunde Nellestein
Liendenhof 99
1108 HE
Amsterdam - Zuidoost
Zo
Gesloten