Beugelbehandeling in Amsterdam Zuidoost. Gewoon doen!

Orthodontie in Amsterdam Zuidoost.

Sinds 1992 wordt er orthodontie verricht bij Tandheelkunde Nellestein. Alle soorten beugels worden er geplaatst waarvan de slotjes beugel en de buitenboord natuurlijk het bekendst zijn. De buitenboord wordt overdag niet zoveel meer gebruikt.

Als patiënten het intake– of kennismakingsafspraak gehad hebben wordt een afspraak gemaakt voor het daadwerkelijke bespreken van het behandelplan.

Vaak is een onderdeel van het plan de slotjesbeugel. Bij Tandheelkunde Nellestein wordt voor het plaatsen van de slotjesbeugel eerst  de zogenaamde seperators geplaatst.

Seperators in de beugeltandheelkunde.

Seperators dienen voor het maken van ruimte voor het plaatsen van de bandjes. Hier is een erg duidelijke video door ons van gemaakt. Hierin wordt het doel en de behandeling uitgelegd.

 Plaatsen van de beugel op een videofilm

Nadat de seperator twee à negen dagen zijn werking heeft gedaan wordt de beugel geplaatst. Hieronder staat een van de meest bekeken tandheelkundige video’s in Nederland. In deze video wordt door tandarts Ron Steenkist uitgelegd hoe een beugel wordt geplaatst. Ortho-assistent Zahra bereidt voor en beugeltandarts Ron Steenkist plaatst de beugel. We zouden het leuk vinden als u de video van commentaar voorziet.

Beautynezz

De beroemde Nederlandse vlogster heeft ook een leuke film over het plaatsen van de beugel. De video staat ook op onze afspeellijst “Beugel en ortho bij Nellestein in Amsterdam Zuidoost”

Afspraken maken voor een beugelbehandeling.

Afspraken kunt u maken via de website of belt u naar Tandheelkunde Nellestein 020 7602882

Receptie voor het maken van een orthodontie afspraak
Balie Tandheelkunde Nellestein
Afspraken kunt u maken via deze  website of belt u naar Tandheelkunde Nellestein 020 7602882