Metro 53 moet rechtstreeks rijden naar Tandheelkunde Nellestein in Amsterdam

Tandheelkunde Nellestein in Zuidoost staat achter het initiatief om metro M53 een rechtstreekse lijn te laten blijven. 

Het GVB is voornemens om de rechtstreekse lijn van het centrum van Amsterdam naar de metro eindhalte Gaasperplas in Amsterdam Zuidoost op te heffen. Het GVB wil van de metro naar het Gezondheidscentrum Nellestein, Tandheelkunde Nellestein en Implantologie Amsterdam Zuidoost een overstap lijn maken. De overstap zou dan bij metrostation  van der Madeweg moeten gebeuren.

 

Woensdag   3 mei  2017  Protest bijeenkomst in het Planetarium in Amsterdam Zuidoost

250 mensen waren woensdag aanwezig op de grote actiebijeenkomst in het planetarium, georganiseerd door actiegroep M53 direct.  Van Tandheelkunde Nellestein waren de praktijkmanager Jose Leeuw en Jessy van den Boogaard aanwezig.  Vele sprekers, waaronder politici, reizigersorganisatie ROVER, bewoners en ondernemers, spraken zich openlijk uit tegen de voorgenomen plannen om metrolijn 53 in te korten. Het Gemeente Vervoer Bedrijf was  aanwezig om te luisteren naar de meningen van bewoners.  Remine Alberts, SP-raadslid en een van de aanwezigen van de middag: “Fantastisch om te zien dat de actie groeit en groeit. Zuidoost is een onderdeel Amsterdam en verdient een rechtstreekse metrolijn met het centrum.”

 

Tandheelkunde Nellestein en metro
Bijeenkomst in Planetarium. Metro 53 moet doorgaan naar Tandheelkunde Nellestein

Bericht uit het Parool van 4 mei

In Zuidoost protesteerden bewoners, ondernemers en bestuurders tegen de voorgenomen knip in metrolijn 53 naar Gaasperplas. 'Zuidoost wordt op deze manier weer een vergeten stadsdeel.'
Opgetrommeld door een brassband voor de deur kwamen de mensen naar het planetarium in Zuidoost, en het waren er genoeg om de grote zaal tot de laatste stoel te vullen. Allemaal vurig tegenstander van de voorgenomen knip in metrolijn 53 naar Gaasperplas. Op drie na dan: de vertegenwoordigers van het GVB en de Vervoerregio die zo dapper waren om tekst en uitleg te komen geven.

tandheelkunde Nellestein
Een jonge patiënt van Tandheelkunde Nellestein gaf blijk van zijn zorgen

 

L

 

 

 

 

 

 

Lees verder over het Parool bericht  …………………………

Wilt u zich opgeven als patiënt bij Tandheelkunde Nellestein bel 020 7602282 of neem contact op via onze website.

Onze Google plus site geeft u ook nog veel contactinformatie en achtergrond informatie