Tandarts Wevers nieuwe tandarts van Tandheelkunde Nellestein.

Tandarts Cees Wevers, versterking voor het team.

Per 1 januari 2017 is tandarts Cees Wevers fulltime op Nellestein komen werken. Tot december 2016 heeft hij bij ons waargenomen. Eind 2015 is de waarneming aangevangen  tijdens de  zwangerschap  voor Jessica Jimenez gespecialiseerd in de prothetisch tandheelkunde.  Cees is een oude rot in het vak die de fijne kneepjes kent van de “tandheelkunst”. Cees zal de derde man zijn in onze praktijk naast tandarts-implantoloog Ron Steenkist en tandarts in opleiding  Laurens Ijzerman.

Josha Heijenk en Tessa van Ligten zijn de andere vrouwelijke tandartsen. Tessa en Josha zijn sinds hun studententijd al aan de praktijk verbonden.

Cees Wevers laat op dit moment  zijn praktijk van  Reigersbos naadloos  integreren in onze praktijk.

Cees Wevers (tandarts)
Cees Wevers (tandarts)
De navolgende brief stuurden wij naar de patiënten van zijn praktijk in Reigersbos.
Beste patiënten van Tandarts Wevers,

We zijn blij u te mogen verwelkomen in onze praktijk Tandheelkunde Nellestein.

Zoals mijn collega en studievriend Cees Wevers, u al heeft laten weten, gaat hij zijn praktijk voortzetten onder het dak van Tandheelkunde Nellestein. Cees en ik kennen elkaar al sinds 1976 toen wij samen  de studie tandheelkunde begonnen en ook samen in 1982 afstudeerden.

Velen van u zijn al eens bij onze kliniek geweest in verband met  een verwijzing voor een implantaat of klikgebit. Het kan ook zijn dat u bij ons was met uw kinderen voor een beugelbehandeling.

Eind 2015, tijdens de zwangerschap van tandarts Jessica Jiminez heeft tandarts Wevers binnen onze praktijk voor haar waar genomen. Dit is ons team en tandarts Wevers zeer goed bevallen. De samenwerking verliep soepel en onze werkwijze was aanvullend. De steeds grotere administratieve belasting vanuit de overheid en verzekeringsmaatschappijen hebben ons doen besluiten om onze krachten te bundelen.

Voor u als patiënt van tandarts Cees Wevers blijft alles als vanouds. U wordt geholpen door uw eigen vertrouwde tandarts. Alleen het praktijkadres verandert. De telefonische bereikbaarheid zal verbeteren omdat onze balie de gehele dag bezet is en het zal makkelijker worden bij spoed een afspraak te maken. Avondconsulten en zaterdagconsulten  zijn ook mogelijk. Het maken van een afspraak via de website zal in het begin wel moeilijker zijn door de koppeling met de verschillende computerbestanden, maar u kunt ons telefonisch bereiken op:

 020 760 2882

De praktijken liggen dicht bij elkaar en Tandheelkunde Nellestein is dan ook makkelijk bereikbaar voor u. 

Tandheelkunde Nellestein is vlakbij eindhalte Metro 53 en busstation Gaasperplas. Vandaar is het slechts 3 minuten lopen naar onze praktijk. 

Met de auto is er mogelijkheid tot gratis parkeren naast de parkeergarage Nellestein. Een fietsenrek voor de deur  geeft de mogelijkheid uw brommer of fiets makkelijk op slot te zetten.

Op onze website Tandheelkunde Nellestein kunt u vinden hoe u ons het makkelijkst kunt bereiken.

https://www.tandheelkundenellestein.nl/over-ons/#Adres_en_Routebeschrijving

Voor het maken van afspraken met tandarts Wevers kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 020 760 2882 van maandag t/m vrijdag tussen 9-12 uur en 14-16 uur.

We zien uit naar uw komst.

Namens het team Tandheelkunde Nellestein,
Ron Steenkist, chef de clinique

Cursus orthodontie in Amsterdam Zuidoost.

Afgelopen week heeft tandarts Steenkist voor het gehele team de cursus orthodontie gedoceerd. Van de basisbeginselen tot de verschillende orthodontie-klasses van het team zelf kwamen aan bod. Op ludieke manier werd inzicht verkregen in de verschillende krachtenvelden die orthodontische  draden opwekken. Alle teamleden slaagden voor hun certificaat.

ortho resultaat na 2 jaar

Leuke orthodontie filmpjes zijn te vinden op ons YouTube kanaal.