Over de praktijk

Tandheelkunde Nellestein is dé tandspecialist in Amsterdam Zuidoost! De praktijk is gevestigd aan de Liendenhof 99 en de tandartsen of mondhygiënisten zijn u van maandag t/m zaterdag graag van dienst.

Adres en Routebeschrijving

U kunt ons vinden op:

Tandheelkunde Nellestein
Liendenhof 99
1108 HE Amsterdam-Zuidoost
T: 020 – 7602882
E: tandheelkundenellestein@xs4all.nl

 

LET OP:

Bij gebruik van een autonavigatiesysteem, zoals een TomTom, vult u het volgende adres in:
Lopikhof 1. Hiermee komt u op de juiste plek terecht.

De tandartsenpraktijk bestaat uit een vrij groot team met goed gemotiveerde tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Ons motto is: “Het begint met een lach!”.

Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein. De praktijk is gevestigd in de groene, autoluwe wijk en grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost.

De praktijkruimte is niet zo lang geleden volledig gerenoveerd en verfraaid, waardoor een tandartsenbezoek prettiger is dan ooit tevoren. Bij Tandheelkunde Nellestein is het behandelinstrumentarium up-to-date en state of the art.

Aanvullende routebeschrijving

OPENBAAR VERVOER

Metrolijn 53 richting Gaasperplas tot eindhalte. En bus 47 richting Station Holendrecht, halte Gaasperplas. Onder aan de trap van het metrostation rechtsaf lopen. Loop verder onder de witte overkapping tot u niet verder kunt. Dan links aanhouden. Op nummer 99 vindt u Tandheelkunde Nellestein.

AUTO VANUIT AMSTERDAM VIA RINGWEG A10

Neem afslag S112, Gooiseweg. Direct na het viaduct over de A9 (Gaasperdammerweg) bij de stoplichten linksaf (afslag Nellestein). U rijdt nu op de Langbroekdreef. Neem de 4e afslag aan uw rechterhand, dit is Liendenhof.

AUTO VANUIT UTRECHT VIA A2

Neem op knooppunt Holendrecht afslag A9, richting Amsterdam Zuidoost, Amersfoort. Afslag S113, richting Weesp. Onder aan de afslag bij de stoplichten rechtsaf. Bij de volgende stoplichten rechtdoor, onder metroviaduct door. U rijdt nu op de Langbroekdreef. Neem de 1e afslag links, dit is Liendenhof.

AUTO VANUIT AMERSFOORT/HILVERSUM VIA A1

Volg op Knooppunt Diemen de A9, richting Amstelveen. Neem afslag S113, richting Gaasperplas, Weesp. Onder aan de afslag gaat u linksaf de Kromwijkdreef op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf, onder metroviaduct door. U rijdt nu op de Langbroekdreef. Neem de 1e afslag links, dit is Liendenhof.

AUTO VANUIT OUDERKERK A/D AMSTEL VIA A2

Volg richting de A2 richting Utrecht. Neem de afslag naar de A9, richting Almere, Amersfoort. Na 5,6 km afslag S113, richting Weesp. Onder aan de afslag bij de stoplichten rechtsaf. Bij de volgende stoplichten rechtdoor, onder metroviaduct door. U rijdt nu op de Langbroekdreef. Neem de 1e afslag links, dit is Liendenhof.

AUTO VANUIT WEESP/DRIEMOND VIA N236, PROVINCIALEWEG

Voor het viaduct over de A9 bij de stoplichten linksaf de Loosdrechtdreef op. Na 1 kilometer onder metroviaduct door. U rijdt nu op de Langbroekdreef. Neem de 1e afslag links, dit is Liendenhof.

Over Amsterdam-Zuidoost

Amsterdam-Zuidoost is een stadsdeel van Amsterdam dat gescheiden wordt door de gemeenten Ouder-Amstel (in het bijzonder het dorp Duivendrecht) en Diemen. In dit stadsdeel bevinden zich de wijken Amstel III en Bijlmer. Amstel III en Bullewijk maken deel uit van het kantoren- en bedrijvengebied van Amsterdam-Zuidoost.

In dit gebied zijn de Amsterdam ArenA en het Academisch Medisch Centrum (AMC) gevestigd. Het AMC is het grootste ziekenhuis in Amsterdam en is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Het dorpje Driemond ligt bovendien ook in Amsterdam-Zuidoost. Nabij dit dorpje vindt u het Volkstuinenpark Linnaeus waar u terecht kunt om van tuinplezier en de omgeving te genieten. Neem er gauw een kijkje en ontdek allerlei leuke activiteiten. Wie wil er in deze drukke tijd nou niet genieten van een eigen huisje en een grote tuin?

Wanneer u in Amsterdam-Zuidoost bent kunt u ook van de groene natuur genieten. Dit stadsdeel heeft een groot aantal natuurparken zoals het Nelson Mandelapark, de Bijlmerweide, het Gaasperpark, Golfbaan de Hoge Dijk, de Gaasperzoom en de Broekzijdse polder. Een paar van deze adembenemende parken zijn niet ver gelegen van Tandheelkunde Nellestein en makkelijk bereikbaar.

Het Nelson Mandelapark

Als eerbetoon werd het Bijlmerpark op 23 oktober 2014 naar Nelson Mandela vernoemd. Dit fantastische stadspark ligt midden in de Bijlmer in Amsterdam-Zuidoost. In dit supergrote park vindt u onder andere een sport- en speelcomplex. Deze zijn mede ontworpen door jongeren en kinderen uit het stadsdeel zelf. Daarnaast kunt u volop genieten van de vlinderheuvel, de magnoliavallei en diverse waterpartijen.

Het Gaasperpark nabij Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein bevindt zich aan de Gaasperplas en naast het Gaasperpark. Dit park is voorzien van een vrolijke waterspeelplaats voor de kleintjes, een dagkampeerterrein en verschillende barbecueplaatsen, dus bij uitstek geschikt voor zomerse activiteiten. In dit bijzondere park kunt u samen met uw gezin of vrienden wandelen rond de plas, lekker fietsen, maar ook paardrijden, watersporten, vliegeren en duiken. In het Gaasperpark is er altijd genoeg te doen en te beleven!

De Gaasperdam Schooltuin

Bent u geïnteresseerd in de Gaasperdam Schooltuin? Deze schooltuin van Zuidoost biedt ruimte aan maar liefst duizend kinderen en is hierdoor de grootste schooltuin van Amsterdam. Op het terrein vindt u een grote kas voor de opkweek van allerlei gewassen, twee leslokalen, een kruidentuin, een kleinebeestjestuin, een bijenhoek en een kwekerij. Maar bij de Gaasperdam Schooltuin gebeurt er veel meer dan alleen tuinieren. De school organiseert jaarlijks vele leuke activiteiten voor de studenten, peuters en kleuters, maar ook voor volwassenen. De Gaasperdam Schooltuin is goed bereikbaar met metrolijn 53 en buslijn 47.

Specialisaties Tandheelkunde Nellestein

De tandartsen van Tandheelkunde Nellestein zijn uiteraard gespecialiseerd op meerdere gebieden. Zo kunt u er terecht voor de volgende behandelingen:

Het komt bij Tandheelkunde Nellestein zelden voor dat u wordt doorverwezen naar een andere praktijk of specialist. Het team bestaat namelijk uit vijf tandartsen, twee mondhygiënisten en preventieassistentes. Zij streven uiteraard hetzelfde doel na en dat is dat u met een sterk, gezond en mooi gebit de praktijk verlaat.

Wat is implantologie?

Een implantaat lijkt op een titanium schroefje en kan vergeleken worden met een kunstwortel welke aangebracht kan worden op de wortel van de verloren gegane tand of kies. Bij gebitsproblemen kunnen implantaten in zeer veel situaties worden toegepast, variërend van een steunpunt voor een beugel tot een drukknop onder een kunstgebit. Zo kan een implantaat onder andere toegepast worden bij enkeltandsvervanging of een brug. Implantaten worden pas aangebracht wanneer het kaakbot is uitgegroeid.

Tanden bleken

Ook voor tanden bleken kunt u terecht bij Tandheelkunde Nellestein. Wittere tanden is tegenwoordig echt een rage en het is iets wat heel veel mensen willen. Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach straalt bovendien zelfvertrouwen uit, waardoor u ook vaker durft te lachen. Wie wil er nu niet goed uitzien voor bijvoorbeeld een bruiloft, sollicitatie of een date?

Behandelingen voor verschillende aandoeningen

Daarnaast is Tandheelkunde Nellestein ook gespecialiseerd in het behandeling voor diverse tandaandoeningen zoals bijvoorbeeld een droge mond of xerostomie, gingivitis, mondafwijkingen en/of kanker in de mond.

Neem gerust telefonisch contact op als u graag een afspraak wilt maken bij Tandheelkunde Nellestein of als u meer informatie wilt over bepaalde behandelingen!