Recensies

Uitstekende tandartspraktijk

★★★★★
5 5 1
Deze tandartspraktijk is uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk en rustig. Ik heb een paar flinke behandelingen ondergaan met het volste vertrouwen dat de tandarts wist wat hij of zij deed. Wat me vooral voor ze inneemt is de aandacht die de tandartsen besteden om de behandeling te bespreken.

Erg goed en kwalitatief werk

★★★★★
5 5 1
Mijn ervaring met deze praktijk is dat zij heel erg goed en kwalitatief werk leveren. Hulp op maat!

Erg tevreden over hun werk en erg tevreden over de mensen achter de balie

★★★★★
5 5 1
Ik ben nu al weer 8 jaar bij Tandheelkunde Nellestein. Erg tevreden over hun werk en erg tevreden over de mensen achter de balie. Jose is altijd vrolijk en nauwgezet. Het oproepsysteem per sms heeft mij al menigmaal gered.

We zijn goed begeleid en goed geinformeerd in het hele traject

★★★★★
5 5 1
Ontzettend fijne praktijk. Deskundig, vriendelijk, altijd snel terecht kunnen en de sms en mail om je aan een afspraak te herinneren zijn geweldig! Onze zoon heeft net zijn beugel er uit kunnen laten halen met geweldig resultaat. We zijn goed begeleid en goed geinformeerd in het hele traject. Als onze jongste ook een beugel zou moeten is dit de praktijk waar ik naar toe ga.

Goed resultaat

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk en goed resultaat.

Je gaat met een fijn en opgelucht gevoel naar buiten

★★★★★
5 5 1
Fijne en rustige behandeling door ervaren en deskundige tandarts! Je gaat met een fijn en opgelucht gevoel naar buiten. Ik kom hier met tussenpozen al bijna 20 jaar. Ondanks mijn verhuizing naar Limburg blijf ik bij deze praktijk.

Al 32 jaar patiënt

★★★★★
5 5 1
Al 32 jaar kom ik tot volle tevredenheid bij tandarts Steenkist. Hij is heel betrokken en een echte vakman.Geeft goede adviezen en legt mogelijkheden voor. Neemt altijd alle tijd voor je. Ik moet uit Almere komen maar zou niet een andere tandarts willen.

Prima

★★★★★
5 5 1
Ik kom al zes jaar in deze praktijk en word er altijd vriendelijk ontvangen en goed behandeld. Er is geen stress, afspraken worden nagekomen en het resultaat is tot nu toe altijd goed geweest.

Een passie voor tandheelkunde

★★★★★
5 5 1
Hier werken vriendelijke professionals die keurig werk afleveren in een prettige sfeer.

Eigentijdse praktijk

★★★★★
5 5 1
Een eigentijdse praktijk met een prettige sfeer en vriendelijke, kundige medewerkers die prima werk afleveren.